24 uur coaching

Voor mensen die een kort, intensief traject prefereren (door afstand bijvoorbeeld), is het mogelijk om 3 gesprekken te hebben in 2 dagen, inclusief overnachting.

 

Programma (uiteraard flexibel en in overleg).

Vooraf wordt helder gecommuniceerd wat de coachvraag en verlangens zijn.

Dag 1:

  • Gesprek 1: van 11.00-12.00 of van 13.00-14.00 uur. Daarna tijd voor een bezinningsmoment of een huiswerkopdracht.
  • Gesprek 2: van 20.00 – 21.00 uur

Dag 2:

  • gesprek 3: van 11.00-12.00 uur en afsluiting

Dit traject is inclusief de drie gesprekken, de ontbijtjes, de overnachting (beddengoed en handdoeken e.d.) aanwezig. Het is exclusief middag- en avondeten. Hiervoor is een keuken beschikbaar of eetgelegenheden op een paar kilometer afstand.

De tijd tussen de gesprekken door biedt ruimte om met het huiswerk aan de gang te gaan of op andere wijze bezig te zijn met de coachvraag. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld tijd door te brengen bij de paarden, of te helpen met het melken van de koeien. Daarnaast is de Alblasserwaard een schitterend fiets en wandelgebied.

De beschikbare dagen hiervoor zijn: dinsdag, woensdag, donderdag. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 48 uur (3 gesprekken en twee overnachtingen).

Kosten: €275,- (exclusief btw en toeristenbelasting)


Het is een mooie manier om wat intensiever en langer bezig te kunnen zijn met iets wat in je leven speelt/minder goed gaat. Door de tijd ontstaat er meer ruimte (in jezelf) om hetgeen je aangereikt hebt gekregen in de gesprekken ook te overdenken en te laten ‘landen’ . En door meer tijd te hebben gaat het proces juist sneller en werkt het m.i. beter dan wekelijks of tweewekelijks een gesprek.

Kortom: hoewel het meer tijd neemt, is het resultaat juist sneller, dieper en effectiever.”

Fem